We zijn op dit moment gesloten vanwege de overheidsmaatregelen om de spreiding van het COVID-19 virus te beperken. We gaan weer open als het weer veilig is. 

Dignita Hoftuin

Ons prachtige café bevindt zich in het idyllische groen van de Hoftuin, achter museum De Hermitage in het centrum van Amsterdam. Ontsnap overdag aan de drukte van de binnenstad door te genieten van ontbijt, brunch of lunch binnen in ons ruime serre-achtige restaurant of in de zon op ons terras. Binnen hebben we ook een aparte speelhoek voor kinderen en voldoende ruimte om veilig buiten te spelen, zodat je ontspannen kunt eten met je kleintjes.

Op onze menukaart vind je creatieve gerechten, waarbij we gebruik maken van eetbare bloemen, verse kruiden en seizoensgroenten, waar mogelijk biologisch en lokaal geproduceerd. Onze ethisch geproduceerde Peruaanse espressoblend van lokale koffiebrander RumBaba wordt gecombineerd met de vaardigheden van onze barista’s om je het perfecte kopje koffie te serveren. Onze biologische brood wordt elke ochtend vers gebakken door bakkerij MAMA in het dorp Zwanenburg, met steengemalen bloem van zes Nederlandse molens.

Ons menu