Dignita Hoftuin

Ons prachtige café-restaurant bevindt zich in het idyllische groen van de Hoftuin, tussen het Holocaust Namenmonument en museum Hermitage in het centrum van Amsterdam. Ontsnap overdag aan de drukte van de binnenstad door te genieten van ontbijt, brunch of lunch binnen in ons ruime serre-achtige restaurant of in de zon op ons terras. Binnen hebben we ook een aparte speelhoek voor kinderen en voldoende ruimte om veilig buiten te spelen, zodat je ontspannen kunt eten met je kleintjes.

Klik hier voor ons menu

Dignita Hoftuin is elke dag open tussen 09:00 en 17:00 voor heerlijke brunch, drankjes, snacks, en taartjes gemaakt door ons eigen patisserie-team. Op onze menukaart vind je creatieve gerechten, waarbij we gebruik maken van eetbare bloemen, verse kruiden en seizoensgroenten, waar mogelijk biologisch en lokaal geproduceerd. Onze ethisch geproduceerde Peruaanse Arabica espressoblend van lokale koffiebrander Rum Baba wordt gecombineerd met de vaardigheden van onze barista’s om je het perfecte kopje koffie te serveren. Onze verschillende broden worden door onszelf gebakken. Lindenhoff levert duurzaam en met oog voor de natuur geproduceerde groeten, scharreleieren en vleeswaren.

Voor bezorging kun je bestellen via Uber Eats. Je kunt natuurlijk ook telefonisch of via de website je take away bestelling plaatsen, of kom langs en bestel direct.

Welkom bij Dignita!

Reserveer bij een van onze restaurants.

VondelparkHoftuinWesterparkPrins Hendrikstraat – Den Haag

close