Dignita Westerpark

Dignita Westerpark is onze gezellige en kleinere café, op 5 minuten lopen van het Westerpark. Middenin de Amsterdamse Spaarndammerbuurt, perfect voor een kopje koffie voor of na een wandeling, of om af te spreken met vrienden voor brunch. Of neem wat mee voor een picknick in het park.

Klik hier voor ons menu

We verwelkomen je graag bij Dignita Westerpark voor heerlijke brunch, drankjes, en taartjes gemaakt door ons eigen patisserie-team. Alleen op dinsdag is het restaurant gesloten. Op het menu vindt je Dignita klassiekers als de Benny Boy en de beroemde Amerikaanse pannenkoeken, met toppings passend bij het seizoen. We gebruiken zoveel mogelijk biologische, duurzame en lokaal geproduceerde producten. Bijvoorbeeld onze Dignita espresso blend van koffiebrander Rum Baba en eieren, vleeswaren en groenten van Lindenhoff. Al ons brood maken wij zelf en Dignita Westerpark zit vlakbij onze eigen bakkerij, dus je vindt er vaak gebakjes die (nog) niet bij onze andere vestigingen te vinden zijn!

Voor bezorging kun je bestellen via Uber Eats. Je kunt natuurlijk ook telefonisch je take away bestelling plaatsen, of kom langs en bestel direct.

Welkom bij Dignita!

Reserveer bij een van onze restaurants.

VondelparkHoftuinWesterparkPrins Hendrikstraat – Den Haag

close