Celebration Cakes
Bij Dignita maken we heerlijke taarten en gebak, met aandacht voor interessante smaken en texturen. Alles wordt door onze patisserie chefs zelf met zorg gemaakt en we hebben opties voor mensen met allergieën en veganisten.
Wil je een Dignita taart voor thuis of op kantoor? Dat kan! Bekijk onze taartselectie hieronder voor de verschillende opties. De taarten zijn beschikbaar in twee maten: voor 6-8 personen (klein), en voor 10-12 personen (groot), afhankelijk van de taart. Een taart kan 24 uur na bestelling in een van onze restaurants worden afgehaald.
Bestellingen kunnen geplaatst worden via de bestel-module op onze website of bel naar een van onze restaurants. Bezorgen is op dit moment helaas niet mogelijk.
Bestel direct:
Onze taarten
Coconut Chipolata
Onze moderne draai aan de klassieke smaken en lagen van een Chipolata-cake. We hebben delicate amandelsponge gecombineerd met amandel crème en een luchtige kokos ganache. Versierd met een laagje dunne marsepein en geroosterde kokos flakes.
Chocolate Fantasy Mousse Cake
Deze prachtige creatie bestaat uit zeven decadente lagen. Een gebakbodem gemaakt van knapperige gerookte amandelen en chocolade, bedekt met een laagje karamel, chocolade en zijdezachte chocolademousse. Omhuld met pure chocolade en gegarneerd met opgeklopte chocolade ganache. Niet voor angsthazen!
Allergenen: gluten, zuivel, eieren, noten
Vegan peer & hazelnoot taart – klein
Burnt Basque Cheesecake
De traditionele gebrande smeuïge Baskische cheesecake, een vol romige kaastaart met een gebrande bovenlag.
Allergenen: gluten, zuivel, eieren
Appeltaart – klein & groot
Onze appeltaart smaakt huisgemaakt, want dat is ‘ie! We maken zelf ons zoete kruimeldeeg en gebruiken verse Goudreinet appels, gecombineerd met citroen en traditionele Hollandse kruiden zoals kruidnagel en kaneel, voor een zuur-zoete vulling. Bovenop een kruimellaag die elke hap een heerlijk knapperige textuur geeft.
Allergenen: gluten, zuivel, eieren
Worteltaart – klein & groot
Een van onze bestsellers! We gebruiken de zoetheid van ananas met vers geraspte wortelen en kruiden om deze luchtige en zachte creatie te maken. Om het perfect af te maken, garneren we onze worteltaart met een traditionele vanille cream cheese icing en versieren we de taart met kleurrijke gedroogde vruchten en zaden. Zonder noten.
Allergenen: gluten, zuivel, eieren
Celebration Cake
Een klassieke drie-laags cake om elke gelegenheid te vieren! Gegarneerd met verse bloemen. Keuze uit:
- Red Velvet: natuurlijk gekleurd biscuitgebak met een laagje luchtige cream cheese icing en een vleugje pruim en vlierbloesem
- Moist Devil’s Food Chocoladetaart met een laagje gezouten chocoladebotercrème.
Allergenen: gluten, zuivel, eieren
![]() |
|
![]() |
![]() |