Celebration Cakes

Bij Dignita maken we heerlijke taarten en gebak, met aandacht voor interessante smaken en texturen. Alles wordt door onze patisserie chefs zelf met zorg gemaakt en we hebben opties voor mensen met allergieën en veganisten.

Wil je een Dignita taart voor thuis of op kantoor? Dat kan! Bekijk onze taartselectie hieronder voor de verschillende opties. De taarten zijn beschikbaar in twee maten: voor 6-8 personen (klein), en voor 10-12 personen (groot), afhankelijk van de taart. Een taart kan 24 uur na bestelling in een van onze restaurants worden afgehaald.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via de bestel-module op onze website of bel naar een van onze restaurants. Bezorgen is op dit moment helaas niet mogelijk.

Bestel direct:

Dignita Vondelpark  Dignita Hoftuin  Dignita Westerpark

Onze taarten

Coconut Chipolata

Onze moderne draai aan de klassieke smaken en lagen van een Chipolata-cake. We hebben delicate amandelsponge gecombineerd met amandel crème en een luchtige kokos ganache. Versierd met een laagje dunne  marsepein en geroosterde kokos flakes.

Chocolate Fantasy Mousse Cake 

Deze prachtige creatie bestaat uit zeven decadente lagen. Een gebakbodem gemaakt van knapperige gerookte amandelen en chocolade, bedekt met een laagje karamel, chocolade en zijdezachte chocolademousse. Omhuld met pure chocolade en gegarneerd met opgeklopte chocolade ganache. Niet voor angsthazen!

Allergenen: gluten, zuivel, eieren, noten

Vegan peer & hazelnoot taart – klein

Deze klassieke beauty heeft een veganistische, glutenvrije sponge bodem met gelaagde chunky peren confijt en hazelnoot praline. Topped met een licht tonkaboon slagroom laag.
Allergenen: noten, soja

Speculaas & Caramel Cheesecake – klein & groot

Een frisse en levendige cheesecake uit New York. We hebben een knapperige speculaas koekjes bodem gecombineerd met een zoute cheesecake fulling. We maken de taart af met een caramel topping.

Allergenen: gluten, zuivel, eieren

Appeltaart – klein & groot

Onze appeltaart smaakt huisgemaakt, want dat is ‘ie! We maken zelf ons zoete kruimeldeeg en gebruiken verse Goudreinet appels, gecombineerd met citroen en traditionele Hollandse kruiden zoals kruidnagel en kaneel, voor een ​​zuur-zoete vulling. Bovenop een kruimellaag die elke hap een heerlijk knapperige textuur geeft.

Allergenen: gluten, zuivel, eieren

Worteltaart – klein & groot

Een van onze bestsellers! We gebruiken de zoetheid van ananas met vers geraspte wortelen en kruiden om deze luchtige en zachte creatie te maken. Om het perfect af te maken, garneren we onze worteltaart met een traditionele vanille cream cheese icing en versieren we de taart met kleurrijke gedroogde vruchten en zaden. Zonder noten.

Allergenen: gluten, zuivel, eieren

Celebration Cake 

Een klassieke drie-laags cake om elke gelegenheid te vieren! Gegarneerd met verse bloemen. Keuze uit:

  • Red Velvet: natuurlijk gekleurd biscuitgebak met een laagje luchtige cream cheese icing en een vleugje pruim en vlierbloesem
  • Moist Devil’s Food Chocoladetaart met een laagje gezouten chocoladebotercrème.

Allergenen: gluten, zuivel, eieren

Welkom bij Dignita!

Reserveer bij een van onze restaurants.
Op dinsdagen in mei is Dignita Westerpark gesloten.

VondelparkHoftuinWesterpark

close