Celebration Cakes

Bij Dignita maken we heerlijke taarten en gebak, met aandacht voor interessante smaken en texturen. Alles wordt door onze patisserie chefs zelf met zorg gemaakt en we hebben opties voor mensen met allergieën en veganisten.

Wil je een Dignita taart voor thuis of op kantoor? Dat kan! Bekijk onze taartselectie hieronder voor de verschillende opties. De taarten zijn beschikbaar in twee maten: voor 6-8 personen (klein), en voor 10-12 personen (groot), afhankelijk van de taart. Een taart kan 24 uur na bestelling bij Dignita Hoftuin worden afgehaald.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via de bestel-module op onze website of bel naar Dignita Hoftuin. Bezorgen is op dit moment helaas niet mogelijk.

Bestel direct:

Dignita Hoftuin

Onze taarten

Bosbes Charlotte

Onze moderne draai aan de klassieke smaken van een Charlotte-cake. Een zachte genoise spons, gevuld met citroentijm opgeklopte ganache, gegarneerd met bosbessen en cassis jam.

Allergenen: gluten, zuivel, eieren

Vegan peer & hazelnoot taart – klein

Deze klassieke beauty heeft een veganistische, glutenvrije sponge bodem met gelaagde chunky peren confijt en hazelnoot praline. Topped met een licht tonkaboon slagroom laag.
Allergenen: noten, soja

Burnt Basque Cheesecake

De traditionele gebrande smeuïge Baskische cheesecake, een vol romige kaastaart met een gebrande bovenlag.

Allergenen:  zuivel, eieren

Appeltaart

Onze appeltaart smaakt huisgemaakt, want dat is ‘ie! We maken zelf ons zoete kruimeldeeg en gebruiken verse Goudreinet appels, gecombineerd met citroen en traditionele Hollandse kruiden zoals kruidnagel en kaneel, voor een ​​zuur-zoete vulling. Bovenop een kruimellaag die elke hap een heerlijk knapperige textuur geeft.

Allergenen: gluten, zuivel, eieren

Worteltaart – klein & groot

Een van onze bestsellers! We gebruiken de zoetheid van ananas met vers geraspte wortelen en kruiden om deze luchtige en zachte creatie te maken. Om het perfect af te maken, garneren we onze worteltaart met een traditionele vanille cream cheese icing en versieren we de taart met kleurrijke gedroogde vruchten en zaden. Zonder noten.

Allergenen: gluten, zuivel, eieren

Celebration Cake 

Een klassieke drie-laags cake om elke gelegenheid te vieren! Gegarneerd met verse bloemen. Keuze uit:

  • Red Velvet: Rode biscuitgebak met een laagje luchtige roomkaas icing
  • Moist Chocoladetaart met een laagje licht chocoladebotercrème.

Allergenen: gluten, zuivel, eieren

Welkom bij Dignita!

Reserveer bij een van onze restaurants.

VondelparkHoftuinWesterparkPrins Hendrikstraat – Den Haag

close