Celebration Cakes

Bij Dignita maken we heerlijke taarten en gebak, met aandacht voor interessante smaken en texturen. Alles wordt door onze patisserie chefs zelf met zorg gemaakt en we hebben opties voor mensen met allergieën en veganisten.

Wil je een Dignita taart voor thuis of op kantoor? Dat kan! Bekijk onze taartselectie hieronder voor de verschillende opties. Een taart kan 24 uur na bestelling bij Dignita Hoftuin in Amsterdam worden afgehaald. Afwijkende maten (groter/kleiner) of speciale bestellingen moeten minimaal 2 weken van te voren geplaatst worden.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via de bestel-module op onze website of bel naar Dignita Hoftuin, Amsterdam. Bezorgen is op dit moment helaas niet mogelijk.

Bestel direct:

Dignita Hoftuin

Onze taarten

Burnt Basque Cheesecake (24cm)

De gebrande smeuïge Baskische cheesecake, een vol romige kaastaart met een gebrande bovenlag.

Allergenen:  zuivel, eieren

Vegan Chocolade Taart (20 cm)

Vochtige chocoladetaart met hints van banaan en koffie, zachte chocoladeganache, krokante chocoladecrumble. Allemaal veganistisch, glutenvrij, notenvrij en sojavrij

Geen hoofdallergenen

Appeltaart (24 cm)

Onze appeltaart smaakt huisgemaakt, want dat is ‘ie! We maken een heerlijk zoet kruimeldeeg en gebruiken verse Goudreinet appels, gecombineerd met citroen en traditionele Hollandse kruiden zoals kruidnagel en kaneel, om voor een zuur-zoete vulling te zorgen. Bovenop een kruimellaag die elke hap een heerlijk knapperige textuur geeft.

Allergenen: gluten, zuivel, eieren

Worteltaart (28 cm)

Een van onze bestsellers! We gebruiken de zoetheid van ananas met vers geraspte wortelen en kruiden om deze luchtige en zachte creatie te maken. Om het perfect af te maken, garneren we onze worteltaart met een traditionele vanille cream cheese icing en versieren we de taart met kleurrijke gedroogde vruchten en zaden. Zonder noten.

Allergenen: gluten, zuivel, eieren

Celebration Cake (20 cm)

Een klassieke taart met drie lagen om elke gelegenheid te vieren! Keuze uit:

  • Red Velvet: rode biscuittaart met een laag luchtige roomkaasglazuur
  • Chocolade: chocolade biscuit met een laag lichte chocolade botercrème en chocolade scherven
  • Hazelnoot & Chocolade*: chocolade biscuit met hazelnootbotercrème en knapperig geplette hazelnoten ( bevat noten)

Allergenen: gluten, zuivel, eieren,( *noten)

Welkom bij Dignita!

Reserveer bij een van onze restaurants.

VondelparkHoftuinWesterparkPrins Hendrikstraat – Den Haag

close