Dignita Hoftuin is een officiele trouwlocatie van de gemeente Amsterdam en daar zijn we trots op! Wat is er nu mooier dan trouwen in een prachtige privé binnentuin in het hart van Amsterdam?

Een verborgen parel verscholen in de serene en idyllische tuin achter het beroemde De Hermitage Museum, midden in het bruisende hart van Amsterdam.

Onze locatie vormt het perfecte canvas voor jullie droombruiloft. Of je nu een elegante ceremonie voor ogen hebt in de eeuwenoude binnenplaats of een ontspannen samenzijn op het zonovergoten terras; wij staan klaar om met jullie samen te werken en de perfecte dag te creëren.

Op vrijdagen en zaterdagen bieden wij de mogelijkheid om onze prachtige kas vanaf 15.00 uur exclusief te reserveren voor jullie receptie en ceremonie. Naarmate de dag vordert, kunnen jullie je trouwreis voortzetten met een heerlijk diner en spetterend feest in ons restaurant en op het terras. Vanaf 19:00 uur kan het volledige restaurant en terras exclusief worden gereserveerd voor jullie viering.

De mogelijkheden zijn eindeloos bij het vormgeven van jullie dag en avond. Van intieme diners tot levendige bruiloftsfeesten, we beschikken over alle ingrediënten om een onvergetelijke ervaring te creëren. Kom bij ons langs, dompel jezelf onder in de sfeer en sereniteit van onze omgeving.  We gaan graag met jullie om tafel om te bespreken hoe we jullie visie tot leven kunnen brengen.

Bekijk alvast ons wedding lookbook via deze link!

Welkom bij Dignita!

Reserveer bij een van onze restaurants.

VondelparkHoftuinWesterparkPrins Hendrikstraat – Den Haag

close