Dignita Vondelpark

Welkom bij Dignita Vondelpark! Op een steenworp afstand van de zuidelijke ingang van het Vondelpark en de Amstelveenseweg kun je de hele dag genieten van brunch in ons lichte en ruimtelijke café. Het café is verdeeld over drie verdiepingen, perfect voor een gezellige brunch om bij te praten met vrienden, een zakelijke vergadering of om de kleintjes te vermaken in onze speciale kinderspeelhoek.

Klik hier voor ons menu

Dignita Vondelpark is elke dag open tussen 08:30 en 17:00 voor heerlijke brunch, drankjes, snacks, en taartjes gemaakt door ons eigen patisserie-team. Ons menu bevat verse, seizoensgebonden ingrediënten, waar mogelijk biologisch en lokaal geproduceerd. Onze duurzaam en met oog voor de natuur geproduceerde scharreleieren en vleeswaren worden geleverd door de Lindenhoff en ons brood wordt dagelijks vers door onszelf gebakken. In samenwerking met de Amsterdamse koffiebrander Rum Baba hebben we onze eigen Arabica espresso blend met koffie van verschillende boeren in Peru. Onze barista’s maken hiermee voor jou het perfecte kopje.

Voor bezorging kun je bestellen via Uber Eats. Je kunt natuurlijk ook telefonisch of via de website je take away bestelling plaatsen, of kom langs en bestel direct.

Welkom bij Dignita!

Reserveer bij een van onze restaurants.

VondelparkHoftuinWesterparkPrins Hendrikstraat – Den Haag

close