Dignita Prins Hendrikstraat

Welkom bij Dignita Prins Hendrik in Den Haag! In het gezellige Zeeheldenkwartier, omringd door winkelstraten met bijzondere winkeltjes, speciaalzaken en goed eten & drinken, vind je ons ruime brunch restaurant. Een perfecte plek voor een gezellige brunch om bij te praten met vrienden, een zakelijke vergadering of om de kleintjes te vermaken in onze kinderspeelhoek.

Klik hier voor ons menu

Dignita Prins Hendrik is open van dinsdag tot en met zondag tussen 09:00 en 17:00 en staat ons team klaar om voor jou heerlijke brunch gerechten en drankjes te bereiden. Onze taarten worden gemaakt door ons eigen patissiers. Op het menu vindt je Dignita klassiekers als de Benny Boy en de beroemde Amerikaanse pannenkoeken, met toppings passend bij het seizoen. We werken met verse, seizoensgebonden ingredi├źnten, waar mogelijk biologisch en lokaal geproduceerd. Zo levert Lindenhoff groente, scharreleieren en vleeswaren en wordt ons brood dagelijks vers door onszelf gebakken. In samenwerking met de Amsterdamse koffiebrander Rum Baba hebben we onze eigen Arabica espresso blend met koffie van verschillende boeren in Peru voor het perfecte kopje.

Voor bezorging kun je bestellen via Uber Eats. Je kunt natuurlijk ook telefonisch, via de website of in het restaurant je take away bestelling plaatsen.

Welkom bij Dignita!

Reserveer bij een van onze restaurants.

VondelparkHoftuinWesterparkPrins Hendrikstraat – Den Haag

close