“Individuele en aandachtige service, hoge kwaliteit gerechten en een geweldige ambiance. Dat is een evenement bij Dignita!”

Borrels en feesten bij Dignita

Ben je een promotieborrel, zakelijk diner, verjaardagsfeest of andere bijeenkomst aan het plannen? Bij Dignita ben je aan het juiste adres! Gelegen op een van de meest unieke locaties in Amsterdam, bieden wij jou de vrijheid om jouw evenement precies zo vorm te geven zoals jij dat wilt. Of het nu gaat om een intieme verjaardag of een grootschalig PR-event, bij ons is alles mogelijk.

Bij Dignita draait het allemaal om het creëren van bijzondere momenten. Onze vier locaties bieden ieder in een unieke setting en plaats aan verschillende groepsgroottes:

Dignita Hoftuin: tussen 18.00 en 00.00 uur is het mogelijk het restaurant met terras te huren voor besloten gelegenheden. Een walking diner/borrel in ons restaurant mogelijk is tot 100 personen, een zittend diner is mogelijk tot 65 personen. Een walking diner/borrel op het terras van ons restaurant is mogelijk tot 120 personen, een zittend diner op ons terras is mogelijk tot 100 personen.

Dignita Vondelpark: tussen 17.00 en 22.00 uur is het mogelijk het restaurant te huren voor besloten gelegenheden. Een walking dinner/borrel in ons restaurant is mogelijk tot 80 personen, een zittend diner is mogelijk tot 30 personen.

Dignita Westerpark: tussen 17.00 en 00.00 uur is het mogelijk het restaurant te huren voor besloten gelegenheden. Een walking dinner/borrel in ons restaurant is mogelijk tot 50 personen, een zittend diner is mogelijk tot 30 personen.

Dignita Den Haag: tussen 16.30 en 00.00 uur is het mogelijk het restaurant te huren voor besloten gelegenheden. Een walking dinner/borrel in ons restaurant is mogelijk tot 80 personen, een zittend diner is mogelijk tot 40 personen.

Of je nu kiest voor een borrelhappen, seated of een walking dinner, onze getalenteerde chefs staan klaar om jouw gasten te verwennen met heerlijke gerechten die past bij jouw wensen en voorkeuren:

Wil je meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via e-mail via events@eatwelldogood.nl of telefoon via 06 28 79 51 50. Wij staan klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken en jouw evenement bij Dignita tot een groot succes te maken!

Welkom bij Dignita!

Reserveer bij een van onze restaurants.

VondelparkHoftuinWesterparkPrins Hendrikstraat – Den Haag

close