Al onze locaties zijn af te huren na sluitingstijd. Wilt u een feest of een borrel geven bij één van onze Dignita locaties? Lees dan verder!

Dignita Hoftuin: tussen 19.00 en 00.30 uur is het mogelijk het restaurant met terras te huren voor besloten gelegenheden. De tuin verhuren wij niet. De maximale capactiteit voor een besloten diner is 60, de maximale capaciteit voor een staande borrel en/of feest is 120.

Dignita Vondelpark: tussen 17.00 en 01.00 uur is het mogelijk het restaurant te huren voor besloten gelegenheden. De maximale capaciteit voor een besloten diner is 30, de maximale capaciteit voor een staande borrel is 80.

Dignita Westerpark: tussen 17.00 en 01.00 uur is het mogelijk het restaurant te huren voor besloten gelegenheden. De maximale capaciteit voor een staande borrel is 60.

De catering voor het evenement verzorgen wij zelf vanuit onze eigen keuken en bar. De menukaart voor ons diner vind u hier, de menukaart voor een walking dinner of luxe hapjes vind u hier. Uiteraard is er veel meer mogelijk, we komen graag in contact met u!

Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen of voor een afspraak op locatie, kunt u ons mailen.

Welkom bij Dignita!

Reserveer bij een van onze restaurants.

VondelparkHoftuinWesterparkPrins Hendrikstraat – Den Haag

close